Experiență de utilizare Keto Guru

Experiență cu Angela din Brno

Experiență în utilizarea tabletelor Angela de la Brno, fotografie produs

Sunt mamă a doi copii, un băiat și o fată. După două nașteri, greutatea mea a fost menținută în intervalul de 90-95 kg pentru o lungă perioadă de timp. Cu o înălțime de 167, acest lucru a fost prea vizibil și a făcut dificilă obținerea bucuriei din viață. De multe ori am încercat să ader la diferite diete cu conținut scăzut de calorii, am rezistat 2-3 luni, apoi am descompus. Și greutatea a revenit în scurt timp și a crescut în continuare. Ultima cifră în urmă cu 3 luni a fost de 98 kg.

Introducerea dietei cetoza

O prietenă mi-a sugerat o dietă cu cetoză, pe care a început-o acum șase luni. A slăbit mult, a început să arate ca înainte de căsătorie! Și, desigur, am decis să încerc din nou. Prima cunoștință cu dieta mi-a dat un ușor șoc. Cum trebuie să mănânci untură?

„Slănină proastă fără pâine” spune proverbul. Dar dorința de a reveni la cei 60 kg uitați a câștigat.

După ce am citit o mulțime de recenzii și recomandări, după ce am vizitat un nutriționist, am obținut produsele potrivite. A început să mănânce „sandvișuri” din frunze de salată Iceberg, mărar, pătrunjel, brânză, carne de porc fiartă și slănină. Dieta include pește copt și sărat, curcan și rață la grătar, carne de porc înăbușită cu legume. Salate de legume proaspete și fierte, cu o mulțime de verdeață și ulei de măsline. Eu folosesc avocado într-o salată de broccoli, creveți, ouă. Și desigur, untură. O adaug la salate in felii subtiri.

Prima săptămână a fost greu să nu te uiți la pâine și cartofi. Era și mai dificil să gătești clătitele preferate de mere pentru copii și să nu încerci. La urma urmei, aceste produse nu s-au îndepărtat de dieta familială. Soțul și copiii nu trăiesc fără dulciuri și fursecuri, dar au o greutate normală, cu un metabolism bun. Nici măcar nu te poți uita la toate acestea, precum și la banane, portocale, mere dulci și alte fructe. Folosesc doar kiwi, zmeură, căpșuni, coacăze. O dată pe săptămână îmi permit fulgi de ovăz sau terci de hrișcă, dar le gătesc scurgând prima apă după fierbere pentru a scăpa de carbohidrații „rapizi”.

În general, mă asigur că raportul din dietă: 60% grăsimi, 30% proteine și 10% carbohidrați (fibre vegetale). Dar problema este că pofta de dulciuri nu dispare

Efectul pastilelor Keto Guru

Experiența utilizării Keto Guru de Angela din Brno, fotografii înainte și după aplicare

Am aflat dintr-un videoclip de pe Internet (prietenul meu a renunțat din nou la link) că există tablete efervescente magice Keto Guru, care reduc pofta de mâncare și accelerează realizarea cetozei. Este un supliment biologic pentru pierderea în greutate prin arderea grăsimilor în mod natural. Experiența mea anterioară cu pastile a arătat rezultatul: niciunul. Uneori am reușit să slăbesc câteva kilograme, dar nu pentru mult timp.

Dar, uitându-mă la grațioasa ei prietenă, am decis să cumpăr tablete Keto Guru. L-am găsit pe Internet, am învățat cum să-l folosesc, m-am înregistrat, am comandat. Livrat rapid.

Utilizarea tabletelor Keto Guru a arătat rezultate într-o săptămână! În ultimele 3 săptămâni ale dietei de cetoză, am slăbit 4 kilograme, iar după o săptămână de utilizare a comprimatelor efervescente dimineața, cu o jumătate de oră înainte de mese, cântarele au arătat: - 8 kg! Și am simțit-o în a treia zi. A devenit mai ușor să respiri și să te miști. Fără oboseală seara. Și acum mă uit la bomboane ca la o abstractizare. Keto Guru face minuni! Soțul meu a început să vină acasă de la serviciu mai devreme

Rezultatul utilizării

Acum termin al cincilea pachet de comprimate efervescente Keto Guru, cu o greutate de 66 kg, iată rezultatul din fotografie. Nu este adevărat? Înainte de a începe aplicația, l-am rugat pe soțul meu să-mi facă o poză. Și acum, după două luni cu Keto Guru, pot să-mi fac poze fără teamă de cum voi arăta în fotografie. Viața se îmbunătățește!