Recenzii despre Keto Guru

 • Gheorghe
  Am comandat tablete efervescente Keto guru pentru sora mea. A băut o lună și este foarte fericită, a slăbit 11 kg! Acum voi comanda un curs nou pentru mine pe același site web!
  Keto Guru
 • Elena
  Mă lupt cu kilogramele de la școală. Succesul este foarte aproximativ, din diferite diete ± 2 kg. Am început să beau keto guru fără nicio credință. În prima săptămână m-am simțit puțin, dar acum, după a 3-a săptămână, văd rezultatul - 7 kg! Acum va trebui să actualizăm garderoba!
  Keto Guru
 • Ioana
  Încerc să slăbesc de 5 ani. Dietele și medicamentele nu ajută. Nutriționistul l-a sfătuit pe Keto Guru, cu cuvintele: problema excesului de greutate a fost rezolvată. Am băut așa cum mi s-a prescris, 1 comprimat efervescent dimineața pe stomacul gol. Am mâncat de toate, dar în porții mici și des. Acum, după 2 luni, am corpul la care visam! - 15 kg! Mulțumim producătorilor!
  Keto Guru
 • Dumitru
  Drog grozav! Soția bea luna KETO GURU - nu suntem încântați! Deja în prima săptămână eram viguros și de bună dispoziție! Acum am slăbit 9 kg și par mai tânăr!
  Keto Guru
 • Floarea
  Am comandat Keto Guru pe site, marfa a sosit rapid. După o lună, mi-am dat seama că acesta este cel mai eficient mod. Am slăbit 5 kg într-o lună fără diete și o sală de sport epuizantă. Voi comanda mai mult și recomand tuturor! Vă mulțumim și pentru livrarea rapidă, fără probleme!
  Keto Guru
Evaluarea utilizatorilor Keto Guru
4.2
10