Instructiuni de folosire Keto Guru

Instrucțiuni pentru Keto Guru

Keto Guru este un complex vitaminic și mineral de componente bio-active care reglează metabolismul și reduc greutatea. Mecanismul de acțiune este activarea proceselor energetice ale cetozei și descompunerea grăsimilor pe fundalul unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați. Suplimentul pentru scăderea în greutate bio prin arderea naturală a grăsimilor accelerează tranziția de la reglarea insulinei a metabolismului energetic la controlul glucagonului asupra defalcării corpurilor cetonice.

Instrucțiunea explică mecanismele de acțiune ale componentelor medicamentului, cum să utilizați Keto Guru cu cel mai bun rezultat.

Caracteristicile formei Keto Guru

Forma Keto Guru este prezentată în tabel, împreună cu alte caracteristici ale recepției, indicații și contraindicații.

Tabel. Parametrii principali ai produsului Keto Guru

Formular de eliberare 10 comprimate dizolvante
Compoziţie 100% natural
Primește frecvența O data pe zi
Curs 30 de zile
Metoda de recepție Cu 30-40 de minute înainte de mese
Restrictii de varsta Peste 18 ani
Indicații

Excesul de greutate

Tulburări metabolice

Slăbiciune fizică

Oboseală cronică

Inhibarea reacțiilor

Iritabilitate, nervozitate

Contraindicații

Intoleranță individuală

Tulburări metabolice genetice

Diabetul de tip 1

Insuficiență renală

Insuficiență cardiacă

Dependență Nu

Perioada de păstrare

2 ani
Gust Ușor dulce
Greutatea articolului 40 g

Ingrediente active în Keto Guru

Funcțiile ingredientelor active ale Keto Guru relevă mecanismele de acțiune ale medicamentului asupra organismului.

  • Acidul gamma-aminobutiric este un neurotransmițător care ajută la stabilizarea impulsurilor nervoase. Calmează, îmbunătățește somnul.
  • L-glutamina aminoacid, regulator al proceselor nervoase de excitare, îmbunătățește performanța, rezistența, reduce oboseala.
  • Piridoxină (vitamina B6) - regulator al hematopoiezei, metabolismului proteinelor, imunomodulator.
  • Niacina (vitamina B3) este un regulator al funcțiilor rinichilor, pielea pentru excreția de lichide, controlează nivelul colesterolului.
  • Potasiul este un electrolit care susține sistemul cardiovascular, un regulator al echilibrului apă-sare. Crește performanța prin reglarea circulației sângelui.
  • Sulfat de magneziu - controlează alimentarea cu sânge a articulațiilor și mușchilor, relaxează mușchii, ameliorează spasmele musculare și nervoase.

Indicații de utilizare

Folosind Keto Guru

Problemele unei diete echilibrate în România sunt abordate. În absența contraindicațiilor, dieta keto și tabletele efervescente Keto Guru sunt recomandate pacienților supraponderali.

O tranziție bruscă la o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați este de obicei slab tolerată, însoțită de oboseală, somnolență și dureri de cap. La urma urmei, carbohidrații furnizează energie creierului.

Medicamentul compensează lipsa de energie, nutriție, reglare nervoasă. Keto Guru promovează o creștere a forței și a energiei, cu rezultatele pierderii în greutate într-o lună.

După oprirea cursului, efectul de slăbire continuă.

Mod de administrare și doză

Comprimatele efervescente se iau pe stomacul gol timp de o lună, cu o jumătate de oră înainte de mese, dizolvate în apă caldă. Mai mult, durata aportului este ajustată.

Contraindicații

  • Intoleranță individuală. Într-o serie de boli alergice, există o intoleranță la componentele Keto Guru. În acest caz, programarea trebuie anulată.