Câteva sfaturi simple pentru cei care au nevoie să slăbească cu 5 kilograme

Fiecare persoană care este supraponderală vrea să slăbească cât mai curând posibil. În acest caz, începe căutarea metodelor care să ajute la realizarea planului. Destul de ciudat, un astfel de sistem există. Acesta este ceea ce va fi prezentat mai jos.

Reguli de bază pentru pierderea în greutate

Indiferent de ce metodă de slăbire a fost aleasă, este necesar să se respecte regulile generale de slăbire care vor ajuta pe toată lumea să-și înceapă călătoria către o silueta subțire.

pierdere în greutate 5 kg într-o săptămână

Aceste reguli includ:

  • ai grija de un aport suficient de lichide. Se consumă zilnic doi litri de apă pură și se împart în mod egal.
  • respectați regulile generale ale nutriției fracționate. Ei mănâncă conform regimului, de exemplu, la fiecare 3 ore. Datorită acestui truc, pofta de mâncare va fi moderată și nu vei dori să mănânci prea mult.
  • pregătiți-vă pentru dietă. Organismul ar trebui să treacă ușor la o nouă dietă. De exemplu, puteți aranja o zi cu fructe de post.
  • Puteți urma o dietă fără activitate fizică. Dacă dieta este prea restrictivă, atunci ar trebui să excludeți complet activitatea fizică.

Dieta cu kefir

Pentru a scăpa rapid de excesul de greutate, trebuie să vă adaptați mental la restricțiile din dietă. Dieta te va ajuta sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana. Nutriția are ca scop curățarea completă a corpului. La momentul dietei, ei mănâncă exclusiv conform programului. Datorită acestui fapt, metabolismul va începe. Pauza dintre mese este de 3 ore. Utilizați chefir cu conținut scăzut de grăsimi.

decoct de plante pentru pierderea în greutate cu 5 kg pe săptămână

dieta cu ceai verde

Ceaiul verde a fost întotdeauna renumit pentru proprietățile sale de curățare. Produsul va ajuta la eliminarea excesului de lichide și a toxinelor. Se știe că dacă organismul este excesiv de poluat, atunci scăparea de excesul de greutate cu siguranță nu va funcționa. Merită să alegeți exclusiv ceai de înaltă calitate, pliculețele de ceai nu vor aduce beneficii organismului. Toate alimentele grase sunt interzise. Merită să bei multă apă, ceaiul verde este permis pe zi, nu mai mult de 900 ml. Băutura este capabilă să spele calciul din organism, așa că ei beau un complex de vitamine pe tot parcursul dietei. Este important de luat în considerare că la presiune scăzută nu se respectă dieta.

Dieta numită „Iubit"

Dieta a devenit o adevărată favorită în rândul fetelor supraponderale. Dieta este o alternanță de zile de băut, fructe, legume și proteine. În acest timp, puteți slăbi până la 7 kilograme.

fructe pentru pierderea în greutate cu 5 kg pe săptămână

Secvența de conformitate:

  • zi de băut. Lichidul este permis sub formă de apă, ceai verde, bulion ușor, chefir.
  • zi de legume. Este permis să mănânci orice legume, cu excepția cartofilor. Legumele se consumă crude sau fierte.
  • zi de băut.
  • ziua fructelor. Orice fruct este permis, cu excepția bananelor, strugurilor, perelor și pepenilor.
  • ziua proteinelor. Este permis să mănânci carne de pasăre fiartă, pește slab. Consumați și produse lactate.
  • zi de băut.
ceai cu menta si lamaie pentru slabit cu 5 kg pe saptamana

În zilele de băut, sunt permise numai lichide sănătoase. Este foarte descurajat să bei sifon sau sucuri ambalate. În ceea ce privește chefirul și alte produse lactate, acestea aleg un conținut scăzut de grăsimi.