Cum să slăbești 10 kg într-o lună? O tehnică eficientă!

o fată mănâncă un măr pentru a pierde în greutate cu 10 kg pe lună

În fiecare zi, excesul de greutate la o persoană se acumulează puțin, într-un ritm lent. Și deci trebuie să slăbești în același mod, foarte încet. Dar, vezi tu, sunt situații în care este mare nevoie să slăbești 10 kg într-o lună: o nuntă, o absolvire, o seară importantă. Se poate întâmpla orice, motiv pentru care întrebarea cum să slăbești 10 kg într-o lună este atât de relevantă. Să încercăm să găsim răspunsul!

Pierde în greutate cu 10 kg pe lună este real. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți componentele pentru programul viitor - dietă, antrenament, regim de apă, proceduri de ardere a grăsimilor sau toate odată. Va trebui să mergeți până la capăt și să urmați cu strictețe toate instrucțiunile. Și numai atunci, rezultatele vor fi orientative.

Rezultatele finale ale pierderii în greutate depind complet de persoană. Dacă de o lună te-ai implicat cu încăpățânare în sport, ai urmat o dietă, ai respectat toate regulile și recomandările, atunci poți slăbi până la 10 kg (+/-3 kg) într-o lună. Astfel de rezultate sunt posibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

O femeie va trebui să se străduiască din greu să slăbească o duzină de kilograme în 30 de zile. Și, prin urmare, trebuie să întocmească un program zilnic de scădere în greutate și să îl respecte cu strictețe. În acest sens, pentru bărbați este puțin mai ușor, corpul lor nu este supus modificărilor hormonale, așa că nu va fi greu să scapi de kilogramele în plus în decurs de o lună, plus că mușchii se vor întări și silueta va deveni atletică.

Punem interdicție

În primul rând, aș dori să subliniez ce nu poți face când slăbești:

 • Muri de foame. În timpul refuzului de mâncare, organismul începe să acumuleze grăsime. Pierderea în greutate are loc în sine, dar numai din cauza deshidratării. Din aceasta ar trebui să trageți concluzia că de îndată ce veți începe să mâncați, kilogramele în plus vor veni cu o viteză dublă, în mărime dublă!
 • Du-te la diete stricte. Cu alte cuvinte, limitează-te la mâncare. Principiul este același ca în timpul postului. Mai mult, iti privezi corpul de elemente vitale, vitamine. Cum poți vorbi despre pierderea în greutate sănătoasă, o siluetă subțire fără ele? Prin urmare, dacă doriți să slăbiți 10 kg într-o lună, trebuie să schimbați dieta în sine și să nu încercați să mâncați puțină mâncare sau să nu o mâncați deloc! Am înţeles? Să mergem mai departe!
 • Luați pastile și medicamente pentru pierderea în greutate. Poate că sunt eficiente, ajută cu adevărat să slăbești câteva kilograme în plus, dar mai întâi încearcă să le cântărești beneficiile, garanția rezultatelor și răul pe care îl provoacă organismului! La urma urmei, atunci restabilirea sănătății nu este atât de ușoară și, în unele cazuri, chiar imposibilă! Gândiți-vă dacă merită să luați substanțe chimice dăunătoare pentru pierderea în greutate rapidă și pe termen scurt sau este mai bine să mergeți în mod independent, dar de încredere, constant către obiectivul dvs.? ! Insistăm să alegeți a doua cale! :)

Sfaturi aplicabile

Acum să trecem la sfaturi despre cum să slăbești 10 kg într-o lună.

Argumentând pe această temă, este important să spunem că este imposibil să lași totul așa cum este. Dacă totul ar fi în regulă cu tine, nu ai pune această întrebare. Și din moment ce a apărut, atunci trebuie schimbat ceva, mai ales dacă trebuie să slăbești până vara! Tocmai din acest motiv insistăm să schimbăm modul de viață pentru a ne atinge scopul!

Nutriție

Nu este nimic complicat aici. Nu trebuie să mori de foame, nici nu trebuie să ții diete stricte, așa că doar eliminarea alimentelor dăunătoare și bogate în calorii din dieta ta este la fel de ușoară ca decojirea perelor.

Asigurați-vă că minimizați, dacă este posibil, excludeți:

 • Dulci (ciocolata, dulciuri, marmelade)
 • Făină (pâine, orice alte produse din făină, în special, prăjituri, prăjituri, paste)
 • Prajite (uita de cartofi prajiti, carne, ciuperci, chiftele)
 • Picant (te sfătuim să te limitezi la mâncăruri picante)
 • Sare (cel mai bine este să adăugați mai multe condimente la felurile de condimente și să eliminați cu totul sarea)
 • Afumat (pulpe, cârnați, coaste afumate - toate acestea conțin o cantitate mare de grăsime, așa că o scoatem din dietă)

Dar pentru a adăuga la dietă și pe cât posibil, vă sfătuim următoarele:

 • Fructe, legume (conțin multe vitamine, elemente necesare organismului și puține calorii)
 • Produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi (nu permitem categoric consumul de lapte cu 6% conținut de grăsimi, dar aici sunteți 1, 5% - vă rog)
 • Carne, fiartă, aburită sau coaptă (proteinele trebuie să fie în dieta unei persoane care slăbește)
 • Ouă (doar fierte)
 • Sucurile proaspăt stoarse (este mai bine să le refuzați pe cele cumpărate din magazin, deoarece conțin mult zahăr)
 • Fibre (muesli, cereale, cereale; sunt deosebit de bune la micul dejun)
 • Apa (daca vrei sa iti accelerezi metabolismul, curata-ti corpul de toxine, toxine, ai grija sa bei cel putin 2 litri de apa curata pe zi)

De asemenea, este important să oferiți următoarele sfaturi care vă vor ajuta să slăbiți 10 kg pe lună garantat:

 • dormi suficient
 • Nu mâncați în exces, este mai bine să mâncați puțin, dar mâncați cu o oră mai devreme decât să regretați că am mâncat în exces și că ați luat kilograme în plus
 • Luați multivitamine pentru a pierde 10 kg într-o lună (nu vă vor dăuna, ci doar vă vor întări sănătatea, imunitatea, vă vor ajuta să pierdeți în greutate)
 • Încearcă să nu fii nervos, pentru că de foarte multe ori cauza kilogramelor în plus este stresul. Prin urmare, fii în armonie cu tine însuți! : )
 • Încercați să vă mișcați mai mult pe parcursul zilei: nu folosiți liftul, ridicați-vă cu o oprire mai devreme decât este necesar, aplecați-vă dacă este necesar, ghemuiți-vă etc.
 • Nu uitați de activitatea fizică (înscrieți-vă pentru înot, mergeți la sală, antrenați-vă acasă, faceți exerciții pentru pierderea în greutate), iar durata sportului ar trebui să fie de cel puțin 1, 5 ore pe zi!

Dacă urmați toate aceste recomandări, atunci slăbiți 10 kg într-o lună este foarte ușor! Dar nu uita nici de motivație, pentru că ea este cea care te va ajuta să rămâi pe calea propusă! : )

Este important de menționat că pierderea a 1 kg de greutate pe lună este o pierdere în greutate destul de mare, care poate să nu aibă un efect foarte plăcut asupra sănătății tale. Vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a pierde în greutate.